Ingredientai
Juodasis šokoladas
200
g
Cukraus pudra
100
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Sviestas
150
g
Miltai
50
g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių. Kepimo formą ištepkite sviestu.
Šokoladą sulaužkite gabalėliais, sudėkite į dubenį ir ištirpinkite inde, įstatytame į karštą vandenį.
Cukraus pudrą ir kiaušinis išplakite plaktuvu, sudėkite sviestą ir dar 1 min. paplakite. Tada suberkite persijotus miltus, supilkite ištirpintą šokoladą, paplakite dar pusę minutės.
Suberkite smulkintus žemės riešutus, išmaišykite. Supilkite tešlą į kepimo formą, kepkite 25 min. 10 min. palikite pravėsti, paskui išimkite iš kepimo formos.
Atsiliepimai