Ingredientai
Silkė
300
g
Bulvės
200
g
Pupelės
100
g
Obuoliai
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Rauginti agurkai
1
vnt.
Aliejus
5
šaukštai
Garstyčios
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Cukrus
žiupsnelis
Actas
1
šaukštelis
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Pupeles išmirkykite ir išvirkite.
2. Bulves išvirkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
3. Išmirkytą silkę nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite mažais kubeliais. Agurką, obuolį ir svogūną taip pat smulkiai supjaustykite.
4. Aliejų išplakite su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir užpilkite išmaišytas salotas. Puoškite petražolių lapeliais.
Skanaus!
Atsiliepimai