Ingredientai

Pienas 200 ml
Cukrus 1 stiklinė
Kakava 1 šaukštas
Kakava 1 šaukštas
Migdolai 1 stiklinė
Romas 2 šaukštai
Porcijos: 30

Gaminimo eiga

Pieną supilkite į puodą, supilkite ten cukrų ir kakavos miltelius. Puodą pastatykite ant viryklės ir leiskite užvirti. Tuomet sudėkite sviestą ir gabalėliais sulaužytą šokoladą, maišykite, kol masė taps vientisa. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite truputį atvėsti.

Sausainius sulaužykite gabalėliais ir kartu su riešutais sumalkite mėsmale. Į šokolado masę supilkite romą. Tuomet į sausainių masę pilkite šokoladą, gerai išmaišykite. Palikite maždaug 20 minučių.

Iš paruoštos masės formuokite kamuoliukus, užmaukite juos ant pagaliukų ir padėkite šaltai valandai. Paskui apliekite oranžinės spalvos glaistu. Toliau dekoruokite kaip norisi.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai