Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Rudasis cukrus 3 šaukštai
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Cinamonas 1 šaukštelis
Imbieras (maltas) šaukštelis
Druska žiupsnelis
Pienas 300 ml
Moliūgų tyrė 1 stiklinė
Aliejus 2 šaukštai
Actas 2 šaukšteliai
Porcijos: 6
Šie blynai tinka bet kokiu metų laiku, bet labiausiai – šaltiems žiemos rytams. Galite naudoti konservuotą ar šviežią moliūgą.

Gaminimo eiga

Atskirame inde sumaišykite pieną, moliūgą, kiaušinį, aliejų ir actą. Sumaišykite miltus, rudąjį cukrų, kepimo miltelius, kepimo sodą, pipirus, cinamoną, imbierą ir druską, įberkite į moliūgo mišinį, sumaišykite.

Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynus. Patiekite karštus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai