Ingredientai
Miltai
2
stiklinės
Rudasis cukrus
3
šaukštai
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Kvepiantys pipirai (malti)
1
šaukštelis
Cinamonas
1
šaukštelis
Imbieras (maltas)
šaukštelis
Druska
žiupsnelis
Pienas
300
ml
Moliūgų tyrė
1
stiklinė
Kiaušiniai
1
vnt.
Aliejus
2
šaukštai
Actas
2
šaukšteliai
Porcijos: 6
Šie blynai tinka bet kokiu metų laiku, bet labiausiai – šaltiems žiemos rytams. Galite naudoti konservuotą ar šviežią moliūgą.
Gaminimo eiga
Atskirame inde sumaišykite pieną, moliūgą, kiaušinį, aliejų ir actą. Sumaišykite miltus, rudąjį cukrų, kepimo miltelius, kepimo sodą, pipirus, cinamoną, imbierą ir druską, įberkite į moliūgo mišinį, sumaišykite.
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynus. Patiekite karštus.
Atsiliepimai