Ingredientai
Vištienos krūtinėlių filė
500
g
Pomidorų padažas
3
šaukštai
Aitriosios paprikos milteliai
1.5
šaukštelio
Cukrus
0.5
šaukštelio
Laimo vaisių sultys
30
ml
Alyvuogių aliejus
1
šaukštelis
Pomidorai
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Petražolės
sauja
Kalendros
sauja
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos krūtinėlę perpjaukite į keturias plokščias dalis, uždenkite plėvele ir padaužykite.
Marinatui sumaišykite pomidorų padažą, prieskonius, cukrų, citrinos sultis, aliejų, druską, papriką ir išplakite.
Apliekite marinatų vištienos filė ir palikite pastovėti 10 min.
Pakepkite vištienos filė 12 – 15 min. (praėjus pusei laiko, apverskite kitą pusę).
Salotoms sumaišykite supjaustytas paprikas, pomidorus, svogūną, kalendrą, jei reikia, įberkite druskos.
Patiekite vištieną su salotomis ir kukurūziniais paplotėliais.
Atsiliepimai