Ingredientai

Vištienos krūtinėlių filė 500 g
Cukrus 0.5 šaukštelio
Alyvuogių aliejus 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos krūtinėlę perpjaukite į keturias plokščias dalis, uždenkite plėvele ir padaužykite.

Marinatui sumaišykite pomidorų padažą, prieskonius, cukrų, citrinos sultis, aliejų, druską, papriką ir išplakite.

Apliekite marinatų vištienos filė ir palikite pastovėti 10 min.

Pakepkite vištienos filė 12 – 15 min. (praėjus pusei laiko, apverskite kitą pusę).

Salotoms sumaišykite supjaustytas paprikas, pomidorus, svogūną, kalendrą, jei reikia, įberkite druskos.

Patiekite vištieną su salotomis ir kukurūziniais paplotėliais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai