Ingredientai
bazilikų
1
sauja
kalendrų
1
sauja
petražolių
1
sauja
česnako
3
skiltelės
baltojo vyno acto
1
v. š.
alyvuogių aliejaus
150
ml
druskos
žiupsnelis
sviesto
50
g
juodųjų pipirų
žiupsnelis
špinatų lapelių
1
sauja
Porcijos: 2
Pupeles su žolelių aliejumi galite valgyti viena, galite patiekti prie kepto kiaušinio ar kaip garnyrą prie mėsos patiekalo. Pupeles su žolelių aliejumi patiekite dar šiltas.
Gaminimo eiga
* Žoleles, česnaką, actą, aliejų ir druską sudėkite į trintuvą ir sutrinkite.
* Keptuvėje išlydykite sviestą ir jame pakepinkite nukoštas pupeles apie 5 min. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite špinatų lapelius ir gerai išmaišykite.
* Apkeptas pupeles su špinatais dėkite į indą ir gausiai apšlakstykite žolelių aliejumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai