Ingredientai

slyvų 500 g
cukraus 150 g
cinamono 1 a. š.
čiobrelio 2 šakelės
Jei megstate slyvų džemą, nustebsite, kad jį pagaminti galima paprastai ir greitai. Išėmę kauliukus užtruksite vos 25 minutes ir ant stalo jau garuos kvapnus ir spalvingas slyvų džemas.

Gaminimo eiga

1. Slyvas perpjaukite per pusę ir išimkite kauliukus. Pjaustytas slyvas dėkite į keptuvę ar prikaistuvį ir apibarstykite cukrumi. Kaitinkite mažoje kaitroje apie 20 min.

2. Į troškinamas slyvas suberkite cinamoną ir sudėkite čiobrelio šakeles bei patroškinkite dar apie 5 min.

3. MANTINGA sviestinius kruasanus atitirpinkite kambario temperatūroje 30 min. Kruasanus sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 170 °C temp. 16–18 min.

4. Kruasanus patiekite su slyvų džemu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai