Čimičiuris – padažas, atkeliavęs iš Argentinos tautinės virtuvės. Čimičiuris yra tikra skonių ir vitaminų bomba, tinkama tiekiant tinkamas tiek marinuojant, tiek jau paruoštas patiekalus gardinant. ". Ingredeintai elementarūs, tačiau skonis fantastiškai nuostabus

Gaminimo eiga

1. IKI aitriąją papriką, mėlynąjį svogūną, česnaką, IKI petražoles, IKI kalendras susmulkinkite.

2. Į pasirinktą indą sudėkite pjaustytus produktus, pilkite alyvuogių aliejų, raudonojo vyno actą, pagardinkite druska bei pipirais.

3. Jei ragavote čimičiurį, sutiksite – skonis jo fantastiškas.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai