Ingredientai
IKI aitriosios paprikos
1
vnt.
mėlynojo svogūno
1
vnt.
česnako
1
skiltelė
IKI petražolių
0.5
saujos
IKI kalendrų
0.5
saujos
alyvuogių aliejaus
50
ml
raudonojo vyno acto
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Čimičiuris – padažas, atkeliavęs iš Argentinos tautinės virtuvės. Čimičiuris yra tikra skonių ir vitaminų bomba, tinkama tiekiant tinkamas tiek marinuojant, tiek jau paruoštas patiekalus gardinant. ". Ingredeintai elementarūs, tačiau skonis fantastiškai nuostabus
Gaminimo eiga
1. IKI aitriąją papriką, mėlynąjį svogūną, česnaką, IKI petražoles, IKI kalendras susmulkinkite.
2. Į pasirinktą indą sudėkite pjaustytus produktus, pilkite alyvuogių aliejų, raudonojo vyno actą, pagardinkite druska bei pipirais.
3. Jei ragavote čimičiurį, sutiksite – skonis jo fantastiškas.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai