Ingredientai

citrinos 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
druskos žiupsnelis
krapų 1 šakelė
špinatų 1 sauja

Gaminimo eiga

1. Citriną ir česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.

2. Į kepimo popieriumi išklotą skardą įdėkite lašišą. Ant žuvies užpilkite alyvuogių aliejus, užberkite druskos, juodųjų pipirų, uždėkite krapų. Toliau dėliokite česnako griežinėlius, o ant viršaus dvejomis eilėmis sudėkite citrinos griežinėlius.

3. Apšlakstykite šaukštu alyvuogių aliejaus ir kepkite iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 20 min.

4. Patiekite su špinatais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai