Ingredientai
Brokolių
100 g
Svogūno
0.5 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Alyvuogių aliejaus
1 v. š.
Lašišos
140 g
Vyšninių pomidorų
6 vnt.
Grietinėlės
100 ml
Salotų lapelių
1 sauja
Žaliosios citrinos
1 skiltelė
Baziliko
1 šakelė
Gaminimo eiga
1. Brokolius supjaustykite stambesniais gabaliukais, svogūną supjaustykite šiaudeliais, česnaką – plonais griežinėliais.
2. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi odele į apačią dėkite kepti žuvį, įberkite druskos, juodųjų pipirų.
3. Toliau sudėkite kepti pjaustytus svogūnus, brokolius, vyšninius pomidorus, įberkite žiupsnelį juodųjų pipirų. Viską išmaišykite ir įpilkite grietinėlės. Tada įdėkite salotų lapelių.
4. Lašišą su daržovėmis patiekite lėkštėje. Papuoškite žaliosios citrinos skiltele ir baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG