Ingredientai

brokolių 100 g
svogūno 0.5 vnt.
česnako 1 skiltelė
alyvuogių aliejaus 1 v. š.
lašišos 140 g
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
vyšninių pomidorų 6 vnt.
grietinėlės 100 ml
salotų lapelių 1 sauja
baziliko 1 šakelė

Gaminimo eiga

1. Brokolius supjaustykite stambesniais gabaliukais, svogūną supjaustykite šiaudeliais, česnaką – plonais griežinėliais.

2. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi odele į apačią dėkite kepti žuvį, įberkite druskos, juodųjų pipirų.

3. Toliau sudėkite kepti pjaustytus svogūnus, brokolius, vyšninius pomidorus, įberkite žiupsnelį juodųjų pipirų. Viską išmaišykite ir įpilkite grietinėlės. Tada įdėkite salotų lapelių.

4. Lašišą su daržovėmis patiekite lėkštėje. Papuoškite žaliosios citrinos skiltele ir baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai