Ingredientai
svogūno
1
vnt.
česnako
skiltelės
paprikos
1
vnt.
aitriųjų paprikų
1
sauja
pomidoro
1
vnt.
cukraus
1
a. š.
kvapiųjų pipirų
vnt.
juodųjų pipirų
vnt.
vandens
0.5
stiklinės
Aliejaus (kepimui)
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Į keptuvę sudėkite pjaustytus svogūnus, česnakus, paprikas, aitriąsias paprikas, pomidorus. Suberkite cukrų, pipirus, supilkite vandenį. Troškinkite apie 1 val.
2. Troškintas daržoves sutrinkite ir supilkite į šiltus, švarius stiklainius. Laikykite šaltai.
PATARIMAI:
* Galite naudoti padažams, sriuboms, salotoms, desertams pagardinti, valgyti šaltą kaip padažą mėsai, paukštienai ar žuviai.
* Patiekite su užkandžiais, mėsos rinkiniais.
* Tinka mėsos, žuvies marinavimui, kepinių įdarams, troškiniams.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai