paprika


Trinta burokėlių sriuba su kokosų pienu, pagal Renatą Ničajienę
2016 m. gruodžio 6 d. 09:26
ekmadienį Julijos Janus naujai įrengtų namų virtuvėje susirinko garsiausios maisto tinklaraštininkės, kulinarinių knygų autorės – Renata Ničajienė, Nida...
Kopūstų ir faršo troškinys  (3)
2016 m. gruodžio 5 d. 00:00
Tai puikus patiekalas, kai norisi šilto maisto ir daug... Puikiai atstoja ir sriubą, ir antrą patiekalą.
Šventiniam stalui – maisto tinklaraštininkių patiekalai iš burokėlių. RECEPTAI  (1)
2016 m. gruodžio 5 d. 00:00
Sekmadienį Julijos Janus naujai įrengtų namų virtuvėje susirinko garsiausios maisto...
3 idėjos, kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną  (5)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:44
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – begalė, tačiau jei nenorite praleisti...
3 idėjos, kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – galybės, tačiau jei nenorite praleisti...
6 gardžiausi itališki kalėdiniai patiekalai  (2)
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Italijos kalėdinius patiekalus šiandien „Kulinarijos studijoje“ pristatė šefas Gian Luca Demarco. Iš Italijos kilęs šefas džiaugėsi galėdamas lietuviams...
Svarbiausias itališkų švenčių elementas – šeimyniška atmosfera
2016 m. lapkričio 30 d. 16:07
Tradicinių itališkų šventinių patiekalų pristatymu tęsiasi kulinarinis projektas „Borjomi Kalėdų stalai“. Jo metu kiekvieną savaitę geriausi šalies...
3 idėjos, kaip lengvai paruošti burnoje tirpstančią vištieną  (3)
2016 m. lapkričio 30 d. 11:31
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – begalės, tačiau jei nenorite praleisti...
7 receptai su grybais, kuriuos verta išbandyti jau dabar
2016 m. lapkričio 26 d. 16:14
Grybų sezonas šiemet buvo ypač gausus ir sėkmingas: jų šaldytų, marinuotų,...
Šorena pristato 6 kalėdinius gruziniškus patiekalus  (4)
2016 m. lapkričio 19 d. 00:15
Gruzijos kalėdinius patiekalus pristačiusi dainininkė Šorena Džaniašvili...
6 gardžiausi Gruzijos patiekalai - jūsų šventiniam stalui  (8)
2016 m. lapkričio 18 d. 12:23
Kulinarinis projektas „Borjomi Kalėdų stalai“ šiandien pristato Gruzijos tradicinius patiekalus. Savo šalies kalėdinius patiekalus restorane „La Storia“...
Marokietiška sriuba
2016 m. lapkričio 17 d. 00:00
Marokietiška virtuvė pasižymi aštresniais, intensyvesniais skoniais. Ši tradicinė sriuba su avinžirniais užlies jūsų kūną šiluma, aštrūs jos prieskoniai...
Auksinės mitybos taisyklės nėštumo metu – ką būtina valgyti, o ko geriau neliesti  (2)
2016 m. lapkričio 14 d. 00:00
Nėštumo metu moters organizmui reikia daugiau energijos, mat jos turi užtekti ne tik...
3 sriubų receptai, kurie padės sušilti šaltais vakarais  (1)
2016 m. lapkričio 13 d. 00:19
Sriuba – sveikas ir greitai pagaminamas karštas patiekalas , puikiai tinkantis...
Du vištienos receptai pagal Ruslaną Bolgovą
2016 m. lapkričio 13 d. 00:00
Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su...
Spagečiai su avokadu, džiovintais pomidorais ir pupelėmis
2016 m. lapkričio 12 d. 00:18
Greitai ir lengvai paruošiamas makaronų ir naudingų daržovių derinys pradžiugins savo skonio kontrastais. Avokado riebumas, raudonųjų pupelių švelnumas ir...
Skaniausi patiekalai žiemai pagal Ruslaną Bolgovą + 2 VIŠTIENOS RECEPTAI
2016 m. lapkričio 10 d. 10:49
Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su šilta arbata rankoje skaityti knygą ar žiūrėti televizorių. Tačiau...
Iš naujo atrasta daržovė: valo inkstus, skaido riebalus  (6)
2016 m. lapkričio 9 d. 06:30
Salieras pelnytai laikomas išskirtine daržove: visos jo dalys – lapai, stiebai, šaknys,...
Baklažanų salotos su avinžirniais ir vištiena
2016 m. lapkričio 9 d. 00:54
Avinžirnių gerosios savybės nesibaigia gausiu baltymų, vitaminų ir mineralų kiekiu....
Vengriškas guliašas  (3)
2016 m. lapkričio 6 d. 00:15
Kvapnus , sotus ir labai tinkantis vėsesnę dieną.
Saldžiarūgštė kopūstų sriuba  (4)
2016 m. lapkričio 6 d. 00:00
Kaipgi šaltą rudenį be sriubos?!
Totoriškas konservuotų baklažanų receptas
2016 m. spalio 31 d. 00:00
Pasigaminkite ir žiemą ragaudami džiaugsitės!
Kaip pasigaminti įdarytą papriką?
2016 m. spalio 30 d. 00:00
LRT televizijos laidos „Labas rytas, Lietuva“ rubrikoje „Gardus rytas“ maisto namų...
Aštrus avienos troškinys
2016 m. spalio 25 d. 00:00
Šalta ir nemalonu? Sušilti padės aštrus ir sotus troškinys.
Rudeniškam orui - šildantys indiški patiekalai  (5)
2016 m. spalio 22 d. 00:00
Šiandien kviečiame pasisvečiuoti Indijoje – trečioje pagal populiarumą pasaulio virtuvėje. Indų įsitikinimu, gaminti maistą yra Dievo žmonėms įkvėptas...
Jauna šeima pasidalijo, kaip taupė maistui: mėnesiui – 90 eurų  (113)
2016 m. spalio 19 d. 11:26
Iš Naujosios Zelandijos į Niujorką su vyru persikėlėme 2015 m. rugpjūtį, kai...
Trintų bulvių sriuba  (3)
2016 m. spalio 18 d. 00:00
Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.
Dažnai randami miške, bet retai valgomi grybai (+RECEPTAI)  (35)
2016 m. spalio 11 d. 12:58
Lietuvių tauta mėgsta rinkti ir valgyti grybus, nes grybai skanūs, maistingi, juose yra...