Ingredientai

svogūno 1 vnt.
česnako skiltelės
paprikos 1 vnt.
aitriųjų paprikų 1 sauja
pomidoro 1 vnt.
cukraus 1 a. š.
kvapiųjų pipirų vnt.
juodųjų pipirų vnt.
vandens 0.5 stiklinės
Aliejaus (kepimui)
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

1. Į keptuvę sudėkite pjaustytus svogūnus, česnakus, paprikas, aitriąsias paprikas, pomidorus. Suberkite cukrų, pipirus, supilkite vandenį. Troškinkite apie 1 val.

2. Troškintas daržoves sutrinkite ir supilkite į šiltus, švarius stiklainius. Laikykite šaltai.

PATARIMAI:

* Galite naudoti padažams, sriuboms, salotoms, desertams pagardinti, valgyti šaltą kaip padažą mėsai, paukštienai ar žuviai.

* Patiekite su užkandžiais, mėsos rinkiniais.

* Tinka mėsos, žuvies marinavimui, kepinių įdarams, troškiniams.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai