Ingredientai

Nedidelė cukinija 1 vnt.
Česnakas 2 skiltelės
Grietinėlė 0.5 stiklinės
Tarkuotas parmezanas sauja
Aliejus kepimui šlakelis
Druska žiupsnelis
Juodieji pipirai žiupsnelis
Mėgstami prieskoniai (labai tinka džiovintas bazilikas) žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Išvirkite makaronus pagal instrukciją ant jų pakuotės.

2. Tuo metu įkaitintoje keptuvėje pakepinkite kapotą česnaką bei smulkiai supjaustytą papriką.

3. Vėliau suberkite nedideliais griežinėliais pjaustytą cukiniją, įpilkite šiek tiek vandens ir uždengus dangčiu viską patroškinkite, kol daržovės tolygiai suminkštės.

4. Išvirusius makaronus gerai nusausinkite ir suberkite į keptuvę šalia daržovių.

5. Supilkite grietinėlę bei suberkite prieskonius.

6. Viską išmaišykite ir palikite papildomoms porai minučių pasitroškinti.

7. Prieš nešant lėkštes ant stalo nepamirškite makaronų apibarstyti parmezano sūriu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai