Ingredientai
kreminės varškės sūrelio
300
g
ryšelio svogūnų laiškų
1
petražolių
1
šakelė
krapų
1
šakelė
smulkiai tarkuoto kietojo sūrio
50
g
sojų padažo
saulėje džiovintų pomidorų
50
g
Gaminimo eiga
Labai smulkiai supjaustyti svogūnų laiškus, petražoles ir krapus. Varškės sūrelį padalyti į 2 dalis. Vieną dalį sumaišyti su paruoštais žalumynais, kietuoju sūriu, sojų padažu ir suformuoti kamuoliukus. Į kitą dalį įmaišyti sutrintų saulėje džiovintų pomidorų. Iš gautos masės taip pat suformuoti kamuoliukus. Skirtingų spalvų užkandžius galima patiekti mažuose šaukšteliuose arba ant padėkliukų.
Receptas – iš P. Strasevičiaus knygos „Vieno kąsnio užkandžiai“.
Atsiliepimai