Ingredientai
Cukinijos
2
puodeliai
Juodasis šokoladas
200
g
Cukrus
0.5
puodelio
Rapsų aliejus
0.5
puodelio
Kiaušiniai
2
vnt.
Obuolienė
puodelis
Miltai
2.5
puodelio
Vanilės ekstraktas
1
šaukštelis
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Pasukos
0.5
puodelio
Kakavos milteliai
1
šaukštas
Druska
0.5
šaukštelio
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Dideliame dubenyje suplakite cukrų ir aliejų.
Įmuškite kiaušinius, įdėkite obuolienės ir įpilkite vanilės. Išplakite.
Įpilkite pasukas ir išplakite.
Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius ir druską.
Suberkite į kiaušinių plakinį ir gerai išmaišykite.
Šokoladą ištirpinkite ir įmaišykite.
Sudėkite smulkiai tarkuotą cukiniją ir išmaišykite.
Supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.
Atsiliepimai