Ingredientai
Gaminimo eiga
Ruošdami širdis, iš pradžių ištirpinkite vandenyje druską.
Nuplaukite širdis po vandens srove ir įdėję į pasūdytą vandenį palaikykite apie vieną valandą.
Nusunkite širdis ir apibarstykite žvėrienos prieskoniais (vienai širdžiai – vienas arbatinis šaukštelis mišinio).
Jei ruošiate mėsą, supjaustykite ją mažesniais gabaliukais ir apibarstykite
žvėrienos prieskoniais.
Kepkite keptuvėje įdėję 50 g sviesto, kol gražiai paruduos, paskui kepkite apie 6–7 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Likusius 50 g sviesto reikės vėliau panaudoti padažui.
Užvirinkite pieną ir plaktą grietinėlę su susmulkintais žaliaisiais pipirais.
Sudėkite kukurūzų košę, sumažinkite ugnį ir palikite troškintis 10 minučių.
Įplakite 50 g minkšto sviesto, sudėkite tarkuotą parmezaną ir atsargiai išmaišykite.
Atsiliepimai