Ingredientai
Silkės filė
500
g
Morkos
2
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Pomidorų padažas aštrus
1
stiklinė
Džiovintos spanguolės
1
šaukštas
Riešutai smulkinti
1
šaukštas
Aliejus kepimui
2
šaukštai
Porcijos: 6
Be silkės ant stalo Kūčių vakarą neapsieina nė viena šeimininkė. Pagardinkite ją riešutais ir džiovintomis spanguolėmis, kurios, kaip mūsų protėviai tikėjo, apsaugo nuo priešų.
Gaminimo eiga
1. Pirmiausia supjaustykite svogūnus, sutarkuokite morkas ir apkepkite aliejuje.
2. Toliau pilkite pomidorų padažą, berkite spanguoles ir viską patroškinkite.
3. Bebaigiant apibarstykite troškinį riešutais. Jam ataušus, maišykite sluoksniais su silke.
Skanaus!
Atsiliepimai