Ingredientai

Silkė 6 vnt.
Bulvės 2 vnt.
Majonezas 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Juoda duona 16 riekelės
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Marinuotą silkių filė supjaustykite nedideliais gabaliukais (vienam kąsniui).

2. Sausainių formelėmis išspauskite vienodo dydžio žvaigždutes iš juodos duonos.

3. Bulves išvirkite, palaukite kol atvės ir sutarkuokite smulkia tarka.

4. Kiaušinius kietai išvirkite, nulupkite ir smulkiai sutarkuokite.

5. Marinuotus tarkuotus burokėlius gerai nuvarvinkite.

6. Tarkuotas morkas apkepkite su smulkiai pjaustytais svogūnais, kol morkos suminkštės, svogūnai gražiai paruduos.

7. Bulves, morkas, kiaušinius ir burokėlius sumaišykite su majonezu, pagardinkite pipirais ir druska.

8. Burokėlių mišrainę gausiai tepkite ant puse duonos žvaigždučių kiekio. Likusias žvaigždutes dėkite ant užteptos mišrainės.

9. Ant viršaus uždėkite po silkės gabaliuką ir viską susmeikite smeigtuku.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Šprotų užkandis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Šprotų užkandis

Cukinijų suktinukai
Lengvai paruošiamas
15 min.

Cukinijų suktinukai

Įdaryti kiaušiniai
Reikia pasistengti
25 min.

Įdaryti kiaušiniai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai