Ingredientai

Česnakai 3 skiltelės
Baltojo vyno actas 1 šaukštelis
Druska 2 šaukšteliai
Vanduo 320 ml
Ledukai 8 vnt.
Obuoliai 1 vnt.
Porcijos: 4
Bus dar skanesnė, keletą dienų pastovėjusi šaldytuve.

Gaminimo eiga

Migdolus apipilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 5 min, nusausinkite ir pašalinkite luobeles.

Sudėkite juos į smulkintuvą, supilkite aliejų, sudėkite česnaką, actą ir druską. Plakite iki vientisos masės.

Po truputį, vis paplakdami, supilkite vandenį. Perpilkite sriubą į didelį dubenį. Jei per tiršta, įpilkite daugiau vandens.

Apdenkite plėvele ir įdėkite į šaldytuvą.

Prieš patiekdami į dubenėlius įmeskite ledukų, įpilkite sriubos ir papuoškite vynuogėmis bei plonomis obuolių skiltelėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai