Ingredientai
Šparaginės pupelės
1
kg
Morkos
1
kg
Baltagūžiai kopūstai
1
kg
Cukinijos
1
kg
Svogūnai
1
kg
Pomidorai
1
kg
Saldžiosios paprikos
0.5
kg
Salierų šakniavaisiai
200
g
Petražolių šaknys
200
g
Salierų lapai
50
g
Petražolės
50
g
Cukrus
250
g
Druska
150
g
Aliejus
1
stiklinė
Actas (9 proc.)
0.5
stiklinės
Juodieji pipirai
žiupsnelis
Gaminimo eiga
Daržoves susmulkinkite, užpilkite cukrumi, druska, actu ir aliejumi. Išmaišykite ir laikykite per naktį. Tada virkite ant nedidelės ugnies 5 min. Karštą troškinį sudėkite į stiklainius ir sandariai uždarykite.
Atsiliepimai