Ingredientai

Vištų blauzdelės 6 vnt.
Pievagrybiai 10 vnt.
Džiovinti abrikosai 2 saujos
Vištienos sultinys 0.5 puodelio
Raudonas sausas vynas 0.5 puodelio
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 5 skiltelės
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištų blauzdeles įtrinkite druska, pipirais ir išspaustu česnaku.

Vištų blauzdeles apkepkite svieste, kol gražiai apskrus.

Suberkite per pusę perpjautus pievagrybius ir kepkite dar kelias minutes.

Suberkite džiovintus abrikosus, įpilkite sultinio, vyno, uždenkite dangtį, sumažinkite ugnį ir palikite troškintis ant mažos ugnies apie 20 minučių (kelis kartus šlauneles paverskite vis ant kito šono).

Patiekite su bulvių koše.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba