Ingredientai
Vištienos sparneliai
8 vnt.
Ievagrybių
16 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
10 vnt.
Medus
1 šaukštas
Garstyčių
2 šaukštas
Česnako
3 skiltelė
Porcijos: 4
Paprastas ir skanus – keptas vištienos, morkų ir pievagrybių troškinys.
Gaminimo eiga
Vištų sparnelius įtrinkite druska, pipirais ir išspaustais česnakais ir palikite kelioms minutėms.
Morkas nuskuskite, jei didesnės, perpjaukite pusiau, pabarstykite druska ir aptepkite medumi, palikite kelioms minutėms.
Į vieną dubenį sudėkite vištieną, morkas, nuplautus pievagrybius ir išmaišykite su grūdėtomis garstyčiomis.
Viską suberkite į sviestu išteptą kepimo indą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.