Ingredientai

Rudasis cukrus 0.5 stiklinės
Kiaušinis 1 vnt.
Miltai 1 stiklinė
Kakavos milteliai 2 šaukštai
Grietinė 0.5 stiklinės
Citrinų sultys 4 šaukštai
Cukraus pudra 0.5 stiklinės
Krakmolas 1.5 šaukšto
Porcijos: 8
Šokolado skonio pyrago paplotis puikiai dera prie vaisių ir varškės viršaus.

Gaminimo eiga

Išsukite sviestą su ruduoju cukrumi.

Įmuškite kiaušinį, suberkite tarpusavyje sumaišytas sausąsias sudedamąsias dalis ir išmaišykite, kad pasidarytų tešla.

Išlipdykite ja 26 cm skersmens pyrago formos dugną ir kraštus. Paremkite kraštus kelissyk sulankstytos folijos juostelėmis ir iš pradžių kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių.

Kriaušes supjaustykite mažais gabalėliais.

Suplakite visas įdaro sudedamąsias dalis ir užpilkite ant apkepto tešlos papločio.

Kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių arba kol pyragas gražiai paruduos.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai