Ingredientai
mėlynojo kopūsto
100
g
poro
50
g
česnako
1
skiltelė
pomidorų
2
vnt.
svogūno
1
vnt.
aitriosios paprikos
0.5
vnt.
vištienos filė
1
vnt.
kokosų pieno
250
ml
svogūnų laiškų
1
vnt.
sezamų aliejaus
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Susmulkinkite mėlynąjį kopūstą, porą, česnaką. Stambiais griežinėliais supjaustykite pomidorus, stambesniais šiaudeliais – svogūną. Supjaustykite aitriąją papriką.
2. Visas supjaustytas daržoves sudėkite į kepimo indą, ant viršaus dėkite vištienos filė, druskos ir juodųjų pipirų, užpilkite kokosų pieno. Tada dėkite į iki 180 °C temp. įkaitintą orkaitę, bei kepkite 25–30 min.
3. Iškepus uždėkite svogūnų laiškų ir apšlakstykite sezamų aliejumi.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai