Ingredientai

mėlynojo kopūsto 100 g
poro 50 g
česnako 1 skiltelė
pomidorų 2 vnt.
svogūno 1 vnt.
aitriosios paprikos 0.5 vnt.
kokosų pieno 250 ml
svogūnų laiškų 1 vnt.
sezamų aliejaus 1 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Susmulkinkite mėlynąjį kopūstą, porą, česnaką. Stambiais griežinėliais supjaustykite pomidorus, stambesniais šiaudeliais – svogūną. Supjaustykite aitriąją papriką.

2. Visas supjaustytas daržoves sudėkite į kepimo indą, ant viršaus dėkite vištienos filė, druskos ir juodųjų pipirų, užpilkite kokosų pieno. Tada dėkite į iki 180 °C temp. įkaitintą orkaitę, bei kepkite 25–30 min.

3. Iškepus uždėkite svogūnų laiškų ir apšlakstykite sezamų aliejumi.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai