Ingredientai

Cukrus 150 g
Krakmolas 0.5 stiklinės
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4
Spanguolių kisielius – gardus ir vitaminų turtingas gėrimas. Neįsivaizduojams šv. Kūčių stalas be jo. Tiesa, kokį spanguolių kisielių gerti – karštą ar atvėsusį – spręsti jums patiems.

Gaminimo eiga

1. Spanguoles, jei šaldytos, atšildykite. Pusę stiklinės sveikų spanguolių atidėkite į šoną.

2. Išspauskite sultis iš vienos stiklinės spanguolių ir atidėkite į šoną.

3. Išspaudas užpilkite vandeniu, įberkite cukraus, prieskonių ir virkite apie 10 minučių.

4. Nuovirą perkoškite, įpilkite ištirpinto krakmolo, suberkite sveikas spanguoles, užvirkite, supilkite sultis.

5. Jei mėgstate šaltą, padėkite spanguolių kisielių šaltai, kad atvėstų ir sutirštėtų.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai