Ingredientai

Vanduo 1.5 l
Druska žiupsnelis
Aguonos 1 šaukštas
Medus 1 šaukštas
Juoda duona 0.5 riekelės
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Avižinius dribsnius užpilkite šiltu vandeniu, išmaišykite, įmeskite duonos plutelę.

2. Kambario temperatūroje laikykite apie parą laiko.

3. Perkoškite, įpilkite 1 litrą vandens.

4. Pasūdykite, užvirkite ir virkite maišant apie 2-3 minutes.

5. Į karštą kisielių įberkite aguonų ir įdėkite medaus. Išmaišykite.

6. Geriamas atšaldytas.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Linų sėmenų kisielius su cinamonu
Lengvai paruošiamas
30 min.

Linų sėmenų kisielius su cinamonu

Avižų kisielius Kūčioms
Lengvai paruošiamas
30 min.

Avižų kisielius Kūčioms

Tradicinis spanguolių kisielius
Reikia pasistengti
30 min.

Tradicinis spanguolių kisielius

Tradicinis avižų kisielius
Reikia pasistengti
45 min.

Tradicinis avižų kisielius

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“