Ingredientai

Kiaušiniai 2 vnt.
Cukrus 130 g
Aliejus 130 ml
Morkos 200 g
Malsenos „Self-raising“ miltai 120 g
Muskato riešutai žiupsnelis
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Graikiniai riešutai 60 g
Sviestas 50 g
Philadelphia sūris 120 g
Cukraus pudra 60 g
Vanilės ekstraktas šlakelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Riešutus susmulkinti.

2. Miltus sumaišyti su muskato riešutu, cinamonu, kepimo milteliais.

3. Kiaušinius išmaišyti su cukrumi ir išplakti iki purumo.

4. Į kiaušinių masę supilti aliejų, viską išmaišyti.

5. Supilti riešutus bei miltų ir prieskonių mišinį, išmaišyti.

6. Sudėti tarkuotas morkas, vėl išmaišyti.

7. Paimti 20 cm skersmens apvalią kepimo formą, ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi, galiausiai supilti tešlą.

8. Kepti iki 180 ⁰C įkaitintoje orkaitėje 40–45 min.

9. Palaukti, kol pyragas atvės.

10. Tuo metu gardinimui skirtus produktus gerai išmaišyti mikseriu ir patepti pyrago viršų.

Skanaus!

MALSENA

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Burnoje tirpstantis morkų pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Burnoje tirpstantis morkų pyragas

Klasikinis obuolių pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis obuolių pyragas

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas