Ingredientai

Miltai 2 puodeliai
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Cukrus 1.5 puodelio
Vanilės ekstraktas 1 šaukštelis
Majonezas 1 puodelis
Vanduo 1.2 puodelio
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius.

Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi. Sudėkite majonezą, vanilės ekstraktą ir vėl gerai išmaišykite.

Į kiaušinių masę po truputį įmaišykite miltus ir vandenį (įpilkite miltų, išmaišykite, įpilkite vandens, išmaišykite ir taip toliau).

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Palaukite kol truputį atvės, išimkite iš formos ir viršų aptepkite skystu juodu šokoladu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai