Ingredientai
Miltai
2
puodeliai
Kakavos milteliai
puodelis
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Kiaušiniai
3
vnt.
Cukrus
1.5
puodelio
Vanilės ekstraktas
1
šaukštelis
Majonezas
1
puodelis
Vanduo
1.2
puodelio
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius.
Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi. Sudėkite majonezą, vanilės ekstraktą ir vėl gerai išmaišykite.
Į kiaušinių masę po truputį įmaišykite miltus ir vandenį (įpilkite miltų, išmaišykite, įpilkite vandens, išmaišykite ir taip toliau).
Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Palaukite kol truputį atvės, išimkite iš formos ir viršų aptepkite skystu juodu šokoladu.
Atsiliepimai