Ingredientai

Miltai 175 g
Cukrus 175 g
Sviestas 180 ml
Morkos 200 g
Razinos 100 g
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180 C.

Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.

Razinas gerai išmirkykite ir nusunkite.

Morkas sutarkuokite bulvių tarka.

Kiaušinius išplakite su cukrumi iki baltumo.

Supilkite ištirpintą sviestą ir tarkuotas morkas, išmaišykite.

Tada suberkite miltų mišinį, susmulkintus riešutus, razinas ir vėl gerai išmaišykite.

Masė turi gautis gana skysta.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepkite 40-45 min.

Ar pyragas iškepęs, patikrinkite į jo vidurį įbesdami medinį pagaliuką - jei ištrauksite švarų, neaplipusį tešla, pyragas iškepęs.

Iš formos išimkite jau atvėsusį. Apibarstykite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta