Ingredientai

Miltai 175 g
Cukrus 175 g
Sviestas 180 ml
Kiaušiniai 3 vnt.
Morkos 200 g
Razinos 100 g
Graikiniai riešutai 100 g
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180 C.

Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.

Razinas gerai išmirkykite ir nusunkite.

Morkas sutarkuokite bulvių tarka.

Kiaušinius išplakite su cukrumi iki baltumo.

Supilkite ištirpintą sviestą ir tarkuotas morkas, išmaišykite.

Tada suberkite miltų mišinį, susmulkintus riešutus, razinas ir vėl gerai išmaišykite.

Masė turi gautis gana skysta.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepkite 40-45 min.

Ar pyragas iškepęs, patikrinkite į jo vidurį įbesdami medinį pagaliuką - jei ištrauksite švarų, neaplipusį tešla, pyragas iškepęs.

Iš formos išimkite jau atvėsusį. Apibarstykite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai