Ingredientai

Miltai 500 g
Vanduo 500 ml
Cukrus 4 šaukštai
Druska 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Soda 5 g
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų,sodą, druską ir kepimo miltelius. Išmaišykite.

Maišant po truputį supilkite vandenį.

Minkykite tešlą apie 20 minučių.

Uždenkite maistine plėvele ir palikite pastovėti 20 minučių.

Gerai išminkykite ir vėl uždenkite ir palikite pastovėti.

Gerai išminkykite, iškočiokite iki 0,5 cm storio lakšto.

Jį supjaustykite 2 cm pločio ir 5 cm ilgio juostelėmis. Juosteles iš abiejų galų įpjaukite.

Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Išvirtas spurgas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“