Ingredientai

Miltai 500 g
Vanduo 500 ml
Cukrus 4 šaukštai
Druska 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Soda 5 g
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų,sodą, druską ir kepimo miltelius. Išmaišykite.

Maišant po truputį supilkite vandenį.

Minkykite tešlą apie 20 minučių.

Uždenkite maistine plėvele ir palikite pastovėti 20 minučių.

Gerai išminkykite ir vėl uždenkite ir palikite pastovėti.

Gerai išminkykite, iškočiokite iki 0,5 cm storio lakšto.

Jį supjaustykite 2 cm pločio ir 5 cm ilgio juostelėmis. Juosteles iš abiejų galų įpjaukite.

Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Išvirtas spurgas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai