Ingredientai

Ryžiai 1 stiklinė
Morkos 1 vnt.
Pomidorų pasta 3 šaukštai
Grietinė 2 šaukštai
Mėsos sultinys 2 stiklinės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

Faršą sudėkite į keptuvę, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite aliejuje apie 5-8 minutes. Sudėkite tarkuotą morką ir smulkiai supjaustytus svogūnus. Kepkite dar 5 minutes.

Dubenyje sumaišykite smulkiai pjaustytą kopūstą, ryžius, pomidorų pastą ir keptą faršą su svogūnais ir morkomis. Viską sudėkite į kepimo indą.

Užpilkite sultinio ir kepkite apie valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Po valandos įdėkite porą šaukštų grietinės, išmaišykite ir kepkite dar 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai