Ingredientai
Kiaulienos faršas
600
g
Ryžiai
1
stiklinė
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Kopūstai
1
kg
Pomidorų pasta
3
šaukštai
Grietinė
2
šaukštai
Mėsos sultinys
2
stiklinės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
Faršą sudėkite į keptuvę, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite aliejuje apie 5-8 minutes. Sudėkite tarkuotą morką ir smulkiai supjaustytus svogūnus. Kepkite dar 5 minutes.
Dubenyje sumaišykite smulkiai pjaustytą kopūstą, ryžius, pomidorų pastą ir keptą faršą su svogūnais ir morkomis. Viską sudėkite į kepimo indą.
Užpilkite sultinio ir kepkite apie valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Po valandos įdėkite porą šaukštų grietinės, išmaišykite ir kepkite dar 20 minučių.
Atsiliepimai