Ingredientai

Cukinija 1 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Ciberžolė pagal skonį
Kuminai pagal skonį
Malta raudonoji paprika pagal skonį
Krapai 1 sauja
Veganiškas sūris 200 g
Žolelės (rozmarinai, čiobreliai, raudonėlis) pagal skonį
Vynas 1 stiklinė
Porcijos: 4
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų! Šįkart už receptą dėkojame Agnei ir tinklaraščiui Sveikas receptas.

Gaminimo eiga

1. Į aliejumi išteptą skardą arba padengtą kepimo popieriumi sudedame gabalėliais supjaustytą baklažaną, cukiniją, mažus pomidorus. Pašlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome druska, pipirais, žolelėmis. Dedame į 200 C įkaitintą orkaitę. Kepame 30 minučių, vidury kepimo apversdami.

2. Dideliame puode pakepiname svogūnus, česnaką. Sudedame iškepusius baklažaną, pomidorus cukiniją. Suberiame prieskonius, supilame vyną ir paliekame troškintis 5 minutėms ant mažos ugnies.

3. Sudedame pomidorų pastą, konservuotus pomidorus, prieskonius. Išmaišome ir troškiname dar 10-15 minučių.

4. Serviruojame su krapais ir tarkuotu veganišku sūriu.

Skanaus!
Projektas „Tapk auGalingas“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai