Ingredientai

Sviestas 0.5 stiklinės
Cukrus 1.5 stiklinės
Miltai 0.5 stiklinės
Vanilinis cukrus 0.5 pakelio
Vaniliniai ledai 400 g
Porcijos: 8




Šokoladinis pyragas trapios tešlos krepšelyje. Patiekite su vaisiais, ledais arba karameliniu padažu.

Gaminimo eiga

Nedidelėje keptuvėje ant silpnos ugnies nuolat maišydami ištirpinkite sviestą ir šokoladą. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti (20 min).

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Išklokite kepimo formą tešla, apipjaustykite kraštelius.

Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų, miltus ir vanilę. Įmaišykite šokolado masę ir riešutus.

Sukrėskite įdarą ant tešlos ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 50-55 min. Leiskite atvėsti. Patiekite su vaisiais, ledais arba karameliniu padažu.


Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai