Ingredientai

Sviestas 3 šaukštai
Cukrus 2 šaukštai
Cukrus 1 stiklinė
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Miltai 3 šaukštai
Kakavos milteliai 1 šaukštas
Porcijos: 8
Kai šventėms norisi deserto, rekomenduojame šokoladinį pyragą. Sodraus skonio, tačiau lengvos tekstūros desertas tikrai jūsų neapsunkins. Prieš patiekiant šokoladinį pyragą palaikykite apie 6 valandas šaldytuve.

Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių.

2. Sumaišykite sausainių trupinius su sviestu ir ištirpintu šokoladu, sudėkite į kepimo formą ir kepkite 10-15 minučių.

3. Tuo metu pasigaminkite pyrago pagrindą – sumaišykite sūrį, cukrų, kakavos miltelius, miltus ir vanilinį cukrų. Supilkite grietinėlę, dar kartą išmaišykite. Įmuškite po vieną kiaušinį.

4. Supilkite masę ant pagrindo ir kepkite mažiausiai 50 minučių. Kai atvės, mažiausiai 4 valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai