Ingredientai
Snieginės krabų skonio lazdelės
250
g
Vid. dydžio brokolis
0.5
vnt.
Laiškinis česnakas
žiupsnelis
Česnako granulės
1
šaukštelis
Tarkuotas kietasis sūris
120
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
2
v. š.
Garstyčios
2
v. š.
Marinuoti agurkėliai
7
vnt.
Aliejus (patepti)
Graikiškas jogurtas
140
g
Romaninių salotų lapai
Mikrožalumynai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Pasigaminkite kotletą, kuris bus tikra bomba. Skanus, sveikas ir pilnas proteino bei vitaminų, tikina Alfas Ivanauskas.
Gaminimo eiga
1. Į trintuvo indą sudėkite brokolį, snieginių krabų skonio lazdeles, laiškinį česnaką, česnako granules, šaukštą garstyčių, kiaušinius, miltus, sūrį, pasūdykite ir užberkite juodųjų pipirų. Viską susmulkinkite.
2. Suvilgytomis vandeniu rankomis suformuokite maltinukus, dėkite į išklotą kepimo popieriumi skardelę ir kepkite apie 25 min. įkaitintoje iki 180 °C temperatūros orkaitėje.
3. Romaninius lapus patepkite jogurto ir garstyčiu mišiniu, uždėkite maltinius, marinuotus agurkėlius, puoškite kalendromis ir mikrožalumynais.
Atsiliepimai