Ingredientai

Snieginės krabų skonio lazdelės 250 g
Vid. dydžio brokolis 0.5 vnt.
Laiškinis česnakas žiupsnelis
Česnako granulės 1 šaukštelis
Tarkuotas kietasis sūris 120 g
Miltai 2 v. š.
Garstyčios 2 v. š.
Marinuoti agurkėliai 7 vnt.
Aliejus (patepti)
Romaninių salotų lapai
Mikrožalumynai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2
Pasigaminkite kotletą, kuris bus tikra bomba. Skanus, sveikas ir pilnas proteino bei vitaminų, tikina Alfas Ivanauskas.

Gaminimo eiga

1. Į trintuvo indą sudėkite brokolį, snieginių krabų skonio lazdeles, laiškinį česnaką, česnako granules, šaukštą garstyčių, kiaušinius, miltus, sūrį, pasūdykite ir užberkite juodųjų pipirų. Viską susmulkinkite.

2. Suvilgytomis vandeniu rankomis suformuokite maltinukus, dėkite į išklotą kepimo popieriumi skardelę ir kepkite apie 25 min. įkaitintoje iki 180 °C temperatūros orkaitėje.

3. Romaninius lapus patepkite jogurto ir garstyčiu mišiniu, uždėkite maltinius, marinuotus agurkėlius, puoškite kalendromis ir mikrožalumynais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai