Ingredientai

baltos duonos 2 riekelės
šaltai rūkytos šoninės 2 juostelės
aliejaus šlakelis
kiaušinio 1 vnt.
avokado 0.5 vnt.
špinatų 1 sauja
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Sausoje keptuvėje paskrudinkite baltą duoną, tada šaltai rūkytą šoninę.

2. Į šaltą keptuvę pilkite aliejaus, įmuškite kiaušinį ir kepkite ant silpnos kaitros apie 3–4 minutes, kol baltymas pilnai iškeps.

3. Naudodami šaukštą išskobkite avokadą ir supjaustykite griežinėliais.

4. Ant skrebučio dėkite pakepintas šoninės juosteles, špinatus, pjaustytą avokadą, keptą kiaušinį, užberkite druskos, pipirų bei uždėkite antrą skrebutį.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai