Ingredientai

vandens 150 ml
pieno 150 ml
avižų 70 g
riešutų sviesto 2 v. š.
mėlynių uogienės 4 v. š.
įvairių smulkintų riešutų 1 v. š.
mėgstamų uogų 1 sauja
cukraus žiupsnelis
druskos žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Į puodą supilkite vandenį, pieną, avižas, užvirkite. Virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant avižų pakuotės (apie 2–3 minutes). Galite įberti druskos ir cukraus pagal skonį.

2. Košę patiekite su riešutų sviestu ir mėlynių uogiene. Ant viršaus užberkite smulkintų riešutų ir mėgstamų uogų.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai