Ingredientai

Miltai 1.5 stiklinės
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Razinos 1 stiklinė
Rudasis cukrus 2 šaukštai
Cinamonas 1 šaukštelis
Cukrus 1 stiklinė
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Vanduo 0.5 stiklinės
Miltai 1.5 stiklinės
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Išminkyti sviestą ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, kad tešla taptų vientisa, ir ja išlipdyti kepamuoju popieriumi išklotą orkaitės skardos aukštais kraštais dugną.

Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.

Supjaustyti gabalėliais rabarbarus ir sumaišyti su ruduoju cukrumi, razinomis, cinamonu ir tarkuotu muskatu. Užpilti maišinį ant tešlos.

Viršų ruošti šitaip: išplakti kiaušinius, paprastą ir vanilinį cukrų, ištirpinti puodelyje sviestą, supilti vandenį ir leisti užvirti.

Užpilti mišinį ant išplaktų kiaušinių (pilkite maišant ir užpylus stipriai plakite dar porą minučių).

Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir supilti į išplaktų kiaušinių masę.

Užpilti ant rabarbarų ir kepti apie 30 minučių. Ataušusį supjaustyti keturkampiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“