Ingredientai
Gaminimo eiga
* Išminkyti sviestą ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, kad tešla taptų vientisa, ir ja išlipdyti kepamuoju popieriumi išklotą orkaitės skardos aukštais kraštais dugną.
* Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
* Supjaustyti gabalėliais rabarbarus ir sumaišyti su ruduoju cukrumi, razinomis, cinamonu ir tarkuotu muskatu. Supilti ant tešlos.
* Viršų ruošti šitaip: išplakti kiaušinius, paprastą ir vanilinį cukrų.
* Ištirpinti puodelyje sviestą, supilti vandenį ir leisti užvirti.
* Užpilti sviest1 ant išplaktų kiaušinių (pilkite maišydami ir užpylę stipriai plakite dar porą minučių).
* Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir supilti į išplaktų kiaušinių masę.
* Užpilti ant rabarbarų ir kepti apie 30 minučių. Ataušusį supjaustyti keturkampiais.
Skanaus!
Atsiliepimai