Ingredientai

Miltai 1.5 stiklinės
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Razinos 1 stiklinė
Rudasis cukrus 2 šaukštai
Cinamonas 1 šaukštelis
Cukrus 1 stiklinė
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Vanduo 0.5 stiklinės
Miltai 1.5 stiklinės
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

* Išminkyti sviestą ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, kad tešla taptų vientisa, ir ja išlipdyti kepamuoju popieriumi išklotą orkaitės skardos aukštais kraštais dugną.

* Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.

* Supjaustyti gabalėliais rabarbarus ir sumaišyti su ruduoju cukrumi, razinomis, cinamonu ir tarkuotu muskatu. Supilti ant tešlos.

* Viršų ruošti šitaip: išplakti kiaušinius, paprastą ir vanilinį cukrų.

* Ištirpinti puodelyje sviestą, supilti vandenį ir leisti užvirti.

* Užpilti sviest1 ant išplaktų kiaušinių (pilkite maišydami ir užpylę stipriai plakite dar porą minučių).

* Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir supilti į išplaktų kiaušinių masę.

* Užpilti ant rabarbarų ir kepti apie 30 minučių. Ataušusį supjaustyti keturkampiais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai