Ingredientai

virtos bulvės 1 vnt.
obuolio 0.5 vnt.
mėlynojo svogūno 0.5 vnt.
svogūnų laiškų 3 vnt.
majonezo 1 v. š.
grūdėtųjų garstyčių 1 v. š.
alyvuogių aliejaus 1 a. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
gražgarsčių 1 sauja
silkės filė 1 vnt.
baziliko 1 šakelė

Gaminimo eiga

1. Virtą bulvę, obuolį ir svogūną supjaustykite kubeliais, svogūnų laiškus susmulkinkite.

2. Dubenyje sumaišykite pjaustytas bulves, svogūną, obuolį, majonezą, grūdėtasias garstyčias, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. Tuomet sudėkite svogūnų laiškus ir dar kartą išmaišykite.

3. Lėkštėje dėliokite gražgarstes, silkės gabaliukus, ant jų viršaus dėkite po šaukštą obuolių ir bulvių salotų. Papuoškite baziliko lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai