Ingredientai

svogūnėlio 1 vnt.
medaus 1 v. š.
acto 3 v. š.
alyvuogių aliejaus 2 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
salotų mišinio 4 saujos
granato 0.5 vnt.
kedrinių pinijų 0.5 saujos
džiovintų spanguolių 0.5 saujos
tarkuoto kietojo sūrio 1 v. š.
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Svogūnėlį supjaustykite griežinėliais. Dubenyje sumaišykite medų, pjaustytą svogūnėlį, actą, alyvuogių aliejų, juoduosius pipirus ir druską.

2. Į indą sudėkite salotų lapelius, ant viršaus užberkite granatų sėklų, užpilkite padažu ir pamaišykite. Tada berkite kedrinių pinijų, džiovintų spanguolių ir tarkuoto kietojo sūrio.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai