Ingredientai
virtų kiaušinių
5
vnt.
silkės
100
g
krienų
2
v. š.
rikotos sūrio
3
v. š.
citrinos žievelės
0.5
vnt.
liofilizuotų aviečių
1
a. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Virtus kiaušinius perpjaukite pusiau, išimkite trynius. Silkę supjaustykite plonomis juostelėmis.
2. Kiaušinių trynius sutrinkite šakute iki vientisos masės, sudėkite krienus, rikotos sūrį, druską, pipirus ir įtarkuokite citrinos žievelės, viską išsukite iki vientisos konsistencijos.
ALFO PATARIMAI:
· Vietoj silkės galite naudoti ir kitą žuvį, pavyzdžiui, lašišą.
· Rikotos sūrį galite pakeisti maskarpone.
·Citriną galite keisti žaliąja citrina.
Atsiliepimai