Ingredientai

„Ramen noodles“ makaronai 1 pakelis
Antienos sultinys (galite keisti grybų, jautienos sultiniu) 1 l
Šviežia anties filė 500 g
Česnakas 2 skiltelės
Citrinžolės stiebai 4 vnt.
Sojos padažas 1 šaukštas
Ryžių actas 1 šaukštas
Šviežia kalendra
Marinuotos chalapos paprikos griežinėliai pagal skonį
Paprikos drožlės pagal skonį
Kiaušiniai (naudojau putpelių) 4 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės.

2. Pasiruoškite sultinį.

3. Antienos krūtinėlę kepkite keptuvėje kol apskrus ir iškeps.

4. Į sultinį sudėkite smulkintą česnaką, citrinžolės stiebus, anties krūtinėlę. Pavirkite kelias minutes ir išimkite citrinžolės stiebus.

5. Į sultinį sudėkite makaronus, pilkite sojos padažą, ryžių actą, laimo sultis.

6. Sriubą supilstykite į 4 dubenėlius, sudėkite riekelėmis pjaustytą antieną, chalapos paprikos griežinėlius, smulkintas kalendras, dėkite išvirtus ir per pusę perpjautus kiaušinius, užberkite paprikos drožlėmis.

7. Ragaukite.

Skanaus!
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“