Ingredientai

„Ramen noodles“ makaronai 1 pakelis
Antienos sultinys (galite keisti grybų, jautienos sultiniu) 1 l
Šviežia anties filė 500 g
Česnakas 2 skiltelės
Citrinžolės stiebai 4 vnt.
Sojos padažas 1 šaukštas
Ryžių actas 1 šaukštas
Šviežia kalendra
Marinuotos chalapos paprikos griežinėliai pagal skonį
Paprikos drožlės pagal skonį
Kiaušiniai (naudojau putpelių) 4 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės.

2. Pasiruoškite sultinį.

3. Antienos krūtinėlę kepkite keptuvėje kol apskrus ir iškeps.

4. Į sultinį sudėkite smulkintą česnaką, citrinžolės stiebus, anties krūtinėlę. Pavirkite kelias minutes ir išimkite citrinžolės stiebus.

5. Į sultinį sudėkite makaronus, pilkite sojos padažą, ryžių actą, laimo sultis.

6. Sriubą supilstykite į 4 dubenėlius, sudėkite riekelėmis pjaustytą antieną, chalapos paprikos griežinėlius, smulkintas kalendras, dėkite išvirtus ir per pusę perpjautus kiaušinius, užberkite paprikos drožlėmis.

7. Ragaukite.

Skanaus!
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai