Desertui – pyragaičiai su kiviais ir avietėmis. Traškus desertas su saldžiarūgščiu vaisiniu įdaru – tikras vasaros gardėsis. Pyragaičius su kiviais ir avietėmis ragaukite iškart.

Gaminimo eiga

* Iš sluoksniuotos tešlos žiedu išspauskite apskritimus, sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

* Pusę apskritimo patepkite kiaušinio plakiniu ir perlenkite per pusę.

* Paviršių taip pat patepkite kiaušinio plakiniu ir peiliu išrėžkite tarsi saulės spindulius.

* Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

* Kol kepa, paruoškite įdarą: į indą suberkite kubeliais pjaustytus kivius, avietes, užpilkite jogurto, medaus, užtarkuokite pusę laimo žievelės ir išmaišykite.

*Į iškepusių pyragaičių vidų įdėkite vaisių įdaro, puoškite avietėmis ir apibarstykite cukraus pudra. Be galo gardu!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai