Ingredientai
Varškė
100
g
Aliejus
3
šaukštai
Pienas
2
šaukštai
Cukrus
50
g
Miltai
150
g
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Konservuoti ananasai
300
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Grietinė
200
g
Citrinos žievelė
1
vnt.
Cukrus
75
g
Miltai
50
g
Cukraus pudra
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Iš tešlai skirtų produktų užminkykite tešlą. Ja išklokite sviestu pateptą kepimo formą.
Ananasus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir suberkite ant tešlos.
Trynius suplakite su cukrumi, grietine, citrinos žievele ir miltais.
Baltymus išplakite iki standžių putų ir įmaišykite į trynių ir grietinės masę. Šį plakinį supilkite ant ananasų gabalėlių.
Pyragą kepkite 200 C temperatūros orkaitėje. Atvėsusį apibarstykite cukraus pudra.
Atsiliepimai